Ομοφοβικέ φασίστα ΔΕΝ θα σου κάνω τη χάρη...ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩ!

Διάβασα πριν λίγο στο newsbomb ένα ανυπόγραφο κείμενο -άρθρο δεν το λες- το οποίο φέρει τον τίτλο " Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!"

Είναι μακράν ό,τι πιο αισχρό έχω διαβάσει τον τελευταίο χρόνο...ο ανώνυμος συντάκτης όχι μόνο εκθειάζει τους ρατσιστικούς νόμους που ψήφισε ο Πούτιν και το σινάφι του αλλά μέσα στο ταραγμένο μυαλό του και την ψυχασθένειά του μπλέκει ένα σωρό άλλα θέματα τα οποία σχετίζει με την ομοφυλοφιλία...φροντίζει δε, να κάνει ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι η ομοφυλοφιλία και κατ' επέκταση οι ομοφυλόφιλοι είναι μιάσματα τα οποία σαφώς και δεν πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους "κανονικούς" ανθρώπους.

"Ο Ηγέτης που λύτρωσε την Ρωσία, δείχνει τον δρόμο για την Ελλάδα."

Ηγέτης και λυτρωτής ο μισάνθρωπος ναζιστής Πούτιν κατά τον συντάκτη του κατάπτυστου κειμένου...δεν κρύβει όχι μόνο τον θαυμασμό του για τα έργα του αλλά τον θεωρεί και οδηγό και παράδειγμα.

"Ο Βλαδίμηρος Πούτιν έχει ήδη κερδίσει μία θέση στην ιστορία..." γράφει στο λιβελογράφημά του..."ξεχνάει" όμως κάτι πολύ σημαντικό, στην ιστορία έχει γραφτεί και ο ομόλογός του, Χίτλερ και μάλιστα με τα πιο μελανά χρώματα...τα ίδια ακριβώς χρώματα με τα οποία θα γράψει και το σταλινικό απολίθωμα και νοσταλγό των πρακτικών της KGB της οποίας υπήρξε για χρόνια αρχιρουφιάνος διώκοντας τότε όπως και τώρα αθώους.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου ο Πούτιν ψηφίζοντας νόμους που διώκουν τους ομοφυλόφιλους προστατεύει ένα βασικό κύτταρο της κοινωνίας, την οικογένεια.

Οι γονείς μου είναι ετεροφυλόφιλοι όπως φαντάζομαι των περισσότερων...έχω δύο αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και όσο κι αν προσπάθησα να τους περάσω στο DNA τους την ομοφυλοφιλία μου δεν τα κατάφερα μέχρι τώρα....χρησιμοποίησα κάθε μέσο για να προωθήσω και σε κείνους -όπως και στους ετεροφυλόφιλους φίλους μου- τον ιο αλλά εκείνος πεισματικά αρνείται να προωθηθεί.
Δεν πτοούμαι πάντως κι επιμένω.....

Πέρα από την πλάκα ειλικρινά όταν έχω να αντιμετωπίσω τέτοια σιχαμερά ανθρωπάρια διχάζομαι...δεν ξέρω αν, πρέπει να τους ευχηθώ κάποια στιγμή στη ζωή τους να ανακαλύψουν ότι το παιδί τους έχει τον "ιο" και το "στίγμα" ή αν, πρέπει να ευχηθώ σκεπτόμενη τα δεινά που θα περάσει ένα ομοφυλόφιλο παιδί στα χέρια τέτοιων σιχαμάτων να μην ευλογηθούν ποτέ με το δώρο της πατρότητας ή της μητρότητας...τείνω μάλλον στο δεύτερο.

Κλείνοντας θα πω ξανά ότι όλοι εσείς που θεωρείται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών, των trans -αντρών/γυναικών- και των αμφισεξουαλικών δευτερευούσης σημασίας γιατί προηγούνται άλλα πιο σημαντικά, ξανασκεφτείτε το, γιατί μιλάμε για ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...και στην τελική ΑΠΑΙΤΩ αφού έχω ακριβώς τις ίδιες υποχρεώσεις με κάθε ετεροφυλόφιλο να έχω ακριβώς και τα ίδια/ίσα δικαιώματα.

Με κείμενα όπως αυτό που δημοσιεύτηκε σήμερα στο newsbomb και με τέτοια δήθεν ορθολογιστικά επιχειρήματα στήνεται λιθαράκι λιθαράκι ο φασισμός.

Στο χέρι μας είναι να μην του επιτρέψουμε να χύσει το δηλητήριό του μολύνοντας την ψυχή και το μυαλό μας !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter