Λεωνίδας Κύρκος: τα στερνά τιμούν τα πρώτα. !

...τελικά το 'χει φαίνεται η μοίρα τούτου του τόπου να μη μπορεί να γλιτώσει από τους δεινόσαυρους της πολιτικής...δηλώσεις έκανε ο ξεχασμένος Λεωνίδας Κύρκος στη φυλλάδα του ΔΟΛ...και τί δεν είπε το στόμα του.!!!
προφανώς μόνο το στόμα του γιατί σίγουρα τη γλώσσα του δεν τη βούτηξε στο μυαλό του...όσο του έχει απομείνει.(!)

μας είπε λοιπόν το "ιστορικό στέλεχος της αριστεράς" - όπως την εννοεί αυτός την αριστερά -
«Ποτέ δεν είδα με συμπάθεια τα κινήματα ανυπακοής και απειθαρχίας, ιδίως όταν διαμορφώνονται από εντελώς ετερόκλητες δυνάμεις, αλλά και από τους λεγόμενους αγανακτισμένους πολίτες... Για την ιστορία να σας θυμίσω πάντως ότι και ο Μουσολίνι ήταν θιασώτης των απολίτικων και λαϊκίστικων κινημάτων ανυπακοής και απειθαρχίας».

τέτοια αθλιότητα δεν τόλμησε να την ξεστομίσει τόσο καιρό ούτε ο Ρέππας.!!!

επειδή όμως είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας να θυμηθούμε λίγο το αριστερό παρελθόν του Λεωνίδα και τις πολιτικές παλινωδίες του.

το 1973 ο "ηγέτης της αριστεράς" παρεούλα με το κόμμα του - για τους νεότερους, ΚΚΕ εσωτερικού - υποστήριζαν ότι η Αριστερά θα έπρεπε να συμμετάσχει και αυτή στο παιχνιδάκι που είχε στήσει η χούντα με το ανδρείκελό της, τον Μαρκεζίνη...

η Αριστερά φυσικά προτίμησε να τιμήσει το παρελθόν της και τους λαϊκούς αγώνες της...τα στελέχη της διαχώρησαν τη θέση τους από τα καραγκιοζηλίκια του Κύρκου και του αποκόμματός του.!

με την πτώση της χούντας, συνεχίστηκε και η κατρακύλα του "ηγέτη"...ο Κύρκος συμπορεύθηκε με τον Καραμανλή, προβάλοντας την πολιτική της Εθνικής Αντιδικτατορικής Ενότητας...γιατί όταν ο γέρο Καραμανλής την έκανε με βήμα ταχύ δια Παρισίους με πλαστό διαβατήριο ως Τριανταφυλλίδης έκανε τον υπερ πάντων αγώνα ενάντια στην ξενόφερτη χούντα.!!!

στη συνέχεια, ο λαοπρόβλητος ηγέτης, το 1989 πρωταγωνίστησε στην "κάθαρση" και στη συγκυβέρνηση με τη δεξιά...ο λαός όμως τον τιμώρησε και υπό την αρχηγία του, ο τότε Συνασπισμός συγκέντρωσε ποσοστό μικρότερο του 3%...ποσοστό που τον απέκλεισε από τη βουλή.

το περιθώριο όμως μυαλό δεν του έβαλε κι από τότε μέχρι σήμερα, το μόνο που κάνει, είναι να μιλάει για μια αριστερά που πρέπει να είναι όπως αυτός την ονειρεύεται, δηλαδή, δεκανίκι του ΜΠΑΤΣΟΚ...

η στάση του Κύρκου δεν είναι τίποτε άλλο παρά η συστηματική και συνεπής άσκηση της αστικής πολιτικής στο λαϊκό κίνημα.

...τα στερνά τιμούν τα πρώτα Λεωνίδα και συ φρόντισες να διαγράψεις τον όποιο σεβασμό είχαμε στο πρόσωπό σου...
καληνύχτα λαοπρόβλητε αριστερέ ηγέτη, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα από το κίνημα της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ και της ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ.!


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter