Καρατζαφέρης: αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνος, θα έλεγα ότι είναι απλώς μαλάκας...!!!



«Όποιο πλοίο διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται», δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο του στη Λάρισα ο πρόεδρος του Λάος - και όχι λαός - Γιώργος Καρατζαφέρης.


...τ' ότι είναι φασίστας, το ξέρουμε...φροντίζει, άλλωστε, ο ίδιος και τα σκουλίκια που απαρτίζουν το κόμμα του, να το διατυμπανίζουν όποτε και όπου τους δίνετε η ευκαιρία...και οι ευκαιρίες είναι πολλές...είτε από τους ρουφιάνους που τους καλούν στα κανάλια και τις εκπομπές τους, είτε μέσα από το φασιστοκάναλο τους.

αυτό, που μου κάνει εντύπωση είναι η μούγκα της δικαιοσύνης στις δηλώσεις .(!)

‎...τα φασιστικά κόμματα και οι αρχηγοί τους, που με τις δηλώσεις τους προκαλούν,παράγουν μίσος και προτρέπουν σε εγκληματικές πράξεις δεν θα έπρεπε να απασχολήσουν κάποιον εισαγγελέα?

προφανώς όχι...η δικαιοσύνη στην Ελλάδα εκτός από τυφλή είναι και κουφή.(!)

εγώ, λοιπόν, θέλω το ακριβώς αντίθετο...να εξαφανίσω από προσώπου γης το άθλιο υποκείμενο μαζί με όλους τους χιτλερίσκους που απαρτίζουν το κόμμα του...κι επειδή από τον πνιγμό μπορεί να γλιτώσουν και κάποιοι, θα ήθελα να τους μαζέψω όλους σε μια αλάνα και να τους πυροβολήσω έναν έναν...τους οπαδούς και ψηφοφόρους, θα τους έστελνα με πλοίο της γραμμής - όχι, δεν θα το βούλιαζα - σε κάποιο όμορφο ξερονήσι για να απολαύσουν κι αυτοί όσα απόλαυσαν από τους ίδιους και τους πατεράδες τους κάποιοι που αξίζει να λέγονται έλληνες.!!!


...το φασιστόμουτρο ονειρεύεται κυβέρνηση, και κάποιοι - ευτυχώς λίγοι - ανεγκέφαλοι τον χειροκροτάνε χωρίς να σκέφτονται - θα μου πείτε ότι για να σκεφτείς πρέπει να διαθέτεις και το απαραίτητο όργανο, στην προκειμένη περίπτωση, εγκέφαλο - ότι ο αρχηγός τους ήταν αυτός που μαζί με τον Γιωργάκη παρέδωσαν τη χώρα στην τρόϊκα και τον Στρος Καν.!

αυτός, λοιπόν, που με την υπογραφή του βούλιαξε το καράβι που λέγεται Ελλάδα, εμφανίζεται ως αυτόκλητος σωτήρας και οι μαλάκες από κάτω τον χειροκροτάνε κραυγάζοντας εθνικιστικά συνθήματα.(!)

ερώτηση κρίσεως: πόση μαλακία χωράει σ' ένα φασιστικό κεφάλι?
η απάντηση εύκολη: άπειρη.!!!


...αν, δεν ήταν τόσο επικίνδυνος, θα έλεγα ότι είναι απλώς μαλάκας...!!!

ρε πανίβλακα, δεν μας αναλύεις λιγάκι το πρώτο συνθετικό του ονόματός σου, γιατί αν δεν κάνω λάθος - που δεν κάνω - το "καρά" έχει τούρκικες ρίζες και σημάνει μαύρος...όχι, ότι δεν σου ταιριάζει...μια χαρά σου πάει το μαυράκι, σκατόψυχε...

μαύρη ψυχή, μαύρο επίθετο.(!)

έχει όμως και την πλάκα του ν' ακούς τα πιθηκοειδή να μιλάνε για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής.

είναι δυνατόν όλοι αυτοί να μην έχουν δει ποτέ τη σκατόφατσα τους σε κάποιον καθρέφτη;

μάλλον, είναι...


ΟΣΟ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΣΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣ, ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ...

ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΛΑ.Ο.Σ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΦΑΣΚΕΛΩΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!

ΛΟΓΩ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ...


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter