100 % ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ “Βιλα Αμαλιας” και “Σκαραμαγκά”




ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
100 % ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ “Βιλα Αμαλιας” και “Σκαραμαγκά”

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ώρες από την γελοιοποίηση των μηχανισμών καταστολής του κ. Δένδια με την ανακατάληψη της Βίλας Αμαλίας από ομάδα αντιεξουσιαστών νωρίς σήμερα το πρωί  και το επικίνδυνο τηλεοπτικό σήριαλ με τίτλο “πάταξη της ανομίας” συνεχίστηκε το μεσημέρι με την έφοδο των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη Σκαραμαγκά, επί της οδού Πατησίων, όπου μάθαμε ότι κατασχέθηκαν κράνη και υπολογιστές! (άδεια μπουκάλια αν είχε εκεί, δεν ακούσαμε)
Η “ανακατάληψη” των πόλεων του κ. Σαμαρά είναι προφανές πια πως δεν αφορά μόνο τους μετανάστες “εχθρούς του λαού”. Σειρά έχουν τα αντιεξουσιαστικά στέκια, οι “αριστεριστές” του ΣΥΡΙΖΑ, οι απεργοί, οι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ. Τελικά, όλοι όσοι αγωνίζονται και απειλούν τα σαθρά θεμέλια της λαομίσητης κυβέρνησής τους. Μην κουράζεστε άλλο κ. Σαμαρά, καταλάβαμε. Το ηθικό δίδαγμα της ακροδεξιάς κυβέρνησής σας που υλοποιεί την πολιτική τζέντα των νεοναζί και ονειρεύεται σύμπλευση με τμήμα της Χρυσής Αυγής – όπως μας εξήγησαν ήδη αναλυτικά οι κ.κ. Κρανιδιώτης, Ψωμιάδης κ.λ.π. – είναι προφανές: Δεν φταει το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό για τα μέτρα που τσακίζουν τη δουλειά, το μισθό και τη σύνταξή μας, αλλά οι καταλήψεις στέγης, οι μετανάστες, οι αντιεξουσιαστές, οι αριστερά, οι απείθαρχοι απεργοί και η νεολαία που αντιστέκεται.  Όμως όλοι όσοι εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια στην εξαθλίωση της ζωής μας έχουμε και μνήμη και γνώση. Οι τόνοι χημικών στις πλατείες την ώρα που ψηφίζονταν οι εφαρμοστικοί νόμοι που τσάκιζαν τις ζωές μας, οι χιλιάδες προληπτικές προσαγωγές απεργών και διαδηλωτών από τις Σκουριές και την Κερατέα ως το Σύνταγμα, το Υπουργείο Αμύνης και τη Χαλυβουργία μας βοήθησαν να μην τρέφουμε καμιά αυταπάτη για τον πραγματικό μας αντίπαλο.
Δηλώνουμε λοιπόν 100% συμπαραστάτες στους συλληφθέντες της Βίλας Αμαλίας και Σκαραμαγκά. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους, την παύση των κατασκευασμένων και ανυπόστατων κατηγοριών που τους βαρύνουν, την αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής και την επαναλειτουργία των χώρων τους. Αποτελούν τμήμα του δικού μας στρατοπέδου της αντίστασης και της αλληλεγγύης. Παρ’ όλες τις ιδεολογικές ή πολιτικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσά μας, όταν τέτοιοι χώροι δέχονται επίθεση από την οικονομική και πολιτική εξουσία της “σιωπής του νεκροταφείου” που θέλετε να χτίσετε πάνω στα ερείπια των μνημονίων, θα μας βρίσκετε όλους μαζί, απέναντι. Αν η τρομοκρατία σας περάσει για κάποιους, έρχεται σύντομα και για όλους τους υπόλοιπους.
Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε το Σάββατο  12 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι, στη διαδήλωση αλληλεγγύης που οργανώνεται στα Προπύλαια. Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσoυν. Καμιά ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών. Καμιά ανοχή στους νεοναζί.


Κίνηση “ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”




ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter