ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ...

Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν,
μα όχι και το μίσος του για μένα.
Το φασισμό βαθιά καταλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον...


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΜΙΑ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ...

το γεγονός ως γεγονός είναι τραγικό και μαζί - για μένα τουλάχιστον - σοκαριστικό...είναι τραγικό το πόσο έχει ευτελιστεί η ανθρώπινη ζωή...αξίζει όσο μία βιντεοκάμερα.(!)
άλλο όμως αυτό κι άλλο προβαίνω σε πράξεις που θυμίζουν τη "νύχτα των κρυστάλλων" στη Γερμανία του Χίτλερ.
όποιος το τολμήσει, θα με βρει απέναντί του...πογκρόμ από τα φασιστόμουτρα της χρυσής αυγής δεν θα ανεχτώ...το σκουλίκι του ναζισμού δεν θα φάει τις σάρκες της χώρας...μια χώρα που δεινοπάθησε από τους ναζιστές, μια χώρα που πλήρωσε βαρύ τίμημα...έχουμε τη γνώση, έχουμε και τη δύναμη!!!

η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα δεν πάνε "πακέτο" με την καταγωγή, το θρήσκευμα, το χρώμα...το έγκλημα λειτουργεί ανεξάρτητα από το dna του ανθρώπου...αναπτύσσεται κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες...οι αιτίες και οι αφορμές ποικίλουν...αν είχε να κάνει με το dna, τότε, αν δεχτώ τα λεγόμενά σας περί της ανωτερότητας των ελλήνων, δεν θα έπρεπε να έχουμε ούτε έναν εγκληματία...κι όμως, ωωωωω! θαύμα...έλληνες εγκληματίες υπάρχουν και μάλιστα είναι πολλοί και εντός και εκτός Ελλάδας...

ψάχτε για εχθρούς της πατρίδας - αφού ντε και καλά πρέπει να υπάρχουν - αλλού...για τα χάλια της Ελλάδας δεν φταίνε οι μετανάστες ή δεν φταίνε μόνο αυτοί...ο τελευταίος τροχός της αμάξης είναι...και για να το πω πιο απλά: η πείνα και η εξαθλίωση είναι κακοί σύμβουλοι...η πείνα "βοηθά" να πέσουν γρήγορα οι ηθικές αντιστάσεις, η αξιοπρέπεια, η λογική.

...τρομάζω όχι τόσο από την οικονομική πτώχευση όσο από την πτώχευση της ψυχής!

...όσο κάποιοι θα συνεχίζουν ανενόχλητοι να ξεπουλάνε το μέλλον σου και τη ζωή σου, εσύ συνέχισε αραχτός να βλέπεις eurovision και housewives...όσο κάποιοι θα στενεύουν τα όριά σου, εσύ συνέχισε να ηδονίζεσαι με πολύχρωμα κασκόλ...όσο κάποιοι θα σε μετατρέπουν σε μαριονέτα, εσύ συνέχισε να αυνανίζεσαι με το dvd της Τζούλιας...αυτός είσαι κι αυτά σου αξίζουν.!!!

...δεν θα μου μεταδόσεις όμως το μίσος σου, δεν θα μου μεταδόσεις το φόβο σου, δεν θα σου δώσω άλλοθι για τη φασιστική ιδεολογία σου...κι αν δεν υπήρχαν οι "βάρβαροι" θα έπρεπε να τους εφεύρετε, θα τους είχατε εφεύρει γιατί χωρίς μίσος και μισαλλοδοξία η σάπια ιδεολογία σας δεν θα είχε λόγο ύπαρξης.!!!

...τα σκυλιά του Καρατζαφύρερ και του Μιχαλολιάκου γι' άλλη μια φορά εκμεταλλεύονται ένα τραγικό γεγονός για μικροκομματικό συμφέρον...ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την εγκληματικότητα, κανείς δεν αντιλέγει σ' αυτό...δεν στρέφεται όμως στο ρατσισμό όπως θέλουν να το παρουσιάσουν ή δεν θα έπρεπε να στρέφεται στο ρατσισμό γιατί η συγκεκριμένη ιδεολογία δεν λύνει προβλήματα αντιθέτως δημιουργεί και παράγει περισσότερα.

...το θράσος τους δεν έχει πλέον όρια...προσπαθούν και εν μέρη κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ένα έγκλημα για να εξαπολύσουν τη βρωμερή τους δολοφονική δράση.

...ο φασιστικός υπόκοσμος που αποτελείται από αλήτες της νύχτας, προαγωγούς και προστάτες, έχει το θράσος να παριστάνει τον τιμητή της δικαιοσύνης.


ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter