Ομοφοβικό περιστατικό σε λεσβιακό μαγαζί...

Ομοφοβία μέσα σε λεσβιακό μαγαζί;;;

Ναι, συμβαίνουν κι αυτά στην τραγική χώρα που έτυχε να ζούμε.

Λεσβοφοβία από λεσβία και μάλιστα μέσα σε ένα μαγαζί που ζει και υπάρχει επειδή απευθύνεται σε λεσβιακό και gay κοινό.

Το "έγκλημα" των δύο κοριτσιών ότι δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και γιατί να το κάνουν άλλωστε;

Μην φανταστείτε τίποτα το
χυδαίο ή το υπερβολικό...οι κοπέλες έκαναν αυτό που κάνει κάθε ερωτευμένο ζευγάρι...ανεξαρτήτως αν είναι ομοφυλόφιλο ή ετεροφυλόφιλο.

Η αγκαλιά, η τρυφερότητα, το χάδι, το φιλί ενόχλησαν την ιδιοκτήτρια η οποία έσπευσε να βάλει τις δυο "ανήθικες" στη θέση τους, με τρόπο είναι η αλήθεια ή έτσι τουλάχιστον πίστευε.

Διαβάζοντας για το περιστατικό και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η σύσταση μάλλον η ιδιοκτήτρια πίστευε ότι απευθύνεται σε ηλίθιες που δεν θα καταλάβουν τις προθέσεις της......

 Φυσικά ΔΕΝ είχε τα κότσια να πει ευθέως "ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ" ποιούς/ποιές άραγε;

Στην αρχή η κουβέντα ξεκίνησε με πρόσχημα τις διακοπές...όσο περνούσαν τα λεπτά φτάναμε στην ουσία "χαίρομαι που υπάρχει αγάπη" "μ' αρέσει που είστε ζευγάρι" "είναι όμορφο να βλέπεις ερωτευμένους ανθρώπους" κλπ κλπ αλλά..."..ξέρετε κορίτσια είμαστε ένα ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΩΣ...ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ"
Και όπως πολύ σωστά είπε η μία κοπέλα "φαινόμαστε ναι....γιατί να μην φαινόμαστε ποντίκια είμαστε να κάνουμε τα πάντα στο σκοτάδι;"

Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν, και είμαι σίγουρη για την απάντηση, τι θα γινόταν στην περίπτωση που το ζευγάρι δεν ήταν ένα ζευγάρι γυναικών αλλά ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !

Βέβαια ένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι ΔΕΝ θα επέλεγε το συγκέκριμενο μαγαζί...τα στερεότυπα.

Η ανάγκη αυτών των μαγαζιών ακριβώς πάνω στα στερεότυπα βασίζεται, δυστυχώς.
Θέλω να υπάρχει ένα μαγαζί που δεν θα νιώσω ανασφάλεια ή φόβο πηγαίνοντας με τον/την συντροφό μου....

Τι γίνεται όμως όταν μαγαζιά όπως το συγκεκριμένο σε αντιμετωπίζει όπως θα σε αντιμετώπιζαν σχεδόν στο σύνολό τους τα μαγαζιά που απευθύνονται σε ετεροφυλόφιλους;

Σκύβεις το κεφάλι, ζητάς συγνώμη για την "απρέπεια" ή ορθώνεις ανάστημα και διεκδικείς το αυτονόητο;

Δεν το συζητώ, το δεύτερο φυσικά....

Ε! λοιπόν "ΌΧΙ", δεν θα ανεχτούμε ομοφοβικές συμπεριφορές από κανέναν πόσο μάλλον από κάποιους που μας θέλουν πελάτες αλλά συγχρόνως μας θέλουν και στην ντουλάπα...λυπάμαι αν, σας στεναχωρώ αλλά στην ντουλάπα μου βάζω μόνο τα ρούχα μου.

Αν θέλουμε ρατσισμό και ομοφοβία υπάρχουν όπως προείπα  εκατοντάδες μαγαζιά να πάμε.
Στα δικά σας ερχόμαστε γιατί θέλουμε να είμαστε "ΕΜΕΙΣ"
Αν ενοχλείστε από την παρουσία μας και από το γεγονός ότι ούτε φοβόμαστε ούτε ντρεπόμαστε αλλά ούτε διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας στην ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ και την Αξιοπρέπεια είναι πρόβλημα δικό σας...μην ξεχάσετε μόνο να αναρτήσετε μια ταμπελίτσα στην είσοδο του μαγαζιού σας η οποία θα λέει "ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΕΛΑΤΙΣΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"

Θα μου πείτε και πολύ σωστά ότι στο μαγαζί σας τους κανόνες τους βάζετε εσείς...θα σας απαντήσω ότι και εμείς επιλέγουμε να πάμε εκεί που μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Επιλέγω λοιπόν την ΑΠΟΧΗ γιατί θα ήταν το λιγότερο οξύμωρο να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου αυτό το οποίο μάχομαι.

Είμαι ΛΕΣΒΙΑ και ούτε ντρέπομαι ούτε κρύβομαι...τα όρια στη συμπεριφορά μου τα βάζω ΕΓΩ γιατί και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ διαθέτω....



ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter