...εδώ ο κόσμος καίγεται και ο χλεχλές παντρεύεται.!



...και ξαφνικά όλος ο κόσμος ως δια μαγείας ξέχασε μεμιάς τα προβλήματά του κι άλλο δεν ακούς παρά για το γάμο του αιώνα.!

ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις πρώτες μούρες κάτι τρισάθλιες μούρες με γελοία καπέλα.

τ' ότι οι άγγλοι είναι μαλάκες το ξέραμε χρόνια τώρα αλλά αυτοί όσο πάνε και χειροτερεύουν...εδώ ο κόσμος καίγεται, η ανεργία τους έχει χτυπήσει κόκκινο, τα κεκτημένα τους χάνονται το ένα μετά το άλλο - όπως και τα δικά μας - και οι παπάρες κατασκηνώνουν για να δουν το ευτυχισμένο ζευγάρι...το οποίο, ξόδεψε μόνο για σαμπάνιες 250χιλ ευρώ.!!!

στην υγεια του μαλάκα...που όχι μόνο είναι μαλάκας αλλά το χαίρεται κιόλας(!)


ο σύλλογος των απανταχού βασιλικών αιμομικτών κηφήνων της βασίλισσας Βικτώριας, θα μαζευτεί στο τσιμπούσι του Λονδίνου με τις τούρτες στο κεφάλι, εννοείται.

ο ανάλογος σύλλογος των απανταχού ανεγκέφαλων μίζερων μικροαστών θα στρωθεί μπροστά στις τηλεοράσεις, που και σήμερα δίνουν ρεσιτάλ βλακείας, με πρώτο και καλύτερο το SKAI του Αλαφούζου, για να καμαρώσει το φλώρο που τον νοιώθει και λίγο ανήψι.
:ppp

σιγά τις προσωπικότητες...τέτοιο χάλι, τέτοια κακογουστιά ούτε ως τουριστική ατραξιόν δεν κάνει!!!

καρικατούρες ενός άθλιου παρελθόντος που επιβιώνουν σαν άλλοι βρυκόλακες με το χρήμα των κορόϊδων που αντί να τους πάρουν με τις πέτρες νοιώθουν ρίγη συγκίνησης αν, το βλέμμα το γαλαζοαίματου πέσει κατά τύχη πάνω τους...αν, τους αγγίξει κιόλας, δεν το συζητώ, είναι ικανοί να νοιώσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους...ΟΡΓΑΣΜΟ.!

...ανακοίνωση - κράξιμο του ΚΚΕ για τα καρακατσουλιά και μπορεί με το κόμμα να με χωρίζουν πολλά αλλά συμφωνώ με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

στην ανακοίνωση αναφέρεται, «αηδία και αποστροφή προκαλεί η απίστευτη προβολή στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες δεινοπαθούν από την ανεργία και τη φτώχεια, του γάμου των απομειναριών του μεσαίωνα τον οποίο η ιστορικά ξεπερασμένη αστική τάξη της Βρετανίας και της Ευρώπης τιμά και επιδεικνύει προκλητικά».

και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αυτοί να χαίρονται τη σήψη τους, οι λαοί όμως έχουν χρέος να ξεμπερδεύουν μαζί τους».

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.(!)


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter