SUPERMARKET DIA ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...!

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή 11/02 πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις σε 4 σουπερ μάρκετ της αλυσίδας DIA (Άγιος Ελευθέριος, Πετράλωνα, Πατήσια, Κυψέλη), όπου σπάστηκαν οι τζαμαρίες, πετάχτηκαν μπογιές και αφέθηκαν κείμενα.

Ακολουθεί το κείμενο:
Ο ρατσιστικός αποκλεισμός των μεταναστών από τα super market DIA (τους απαγορεύεται η είσοδος και η πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης) στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ είναι σημείο του καθολικού αποκλεισμού από την κοινωνική ζωή, είναι σημείο της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που αποτυπώνεται καθημερινά στη στυγνή εκμετάλλευση στη δουλειά, στο διάχυτο ρατσισμό και την κρατική βία.
Εκατοντάδες μετανάστες βρίσκονται αποκλεισμένοι στην Ηγουμενίτσα, προσπαθώντας να περάσουν στη δυτική Ευρώπη. Μένουν σε κοντινό βουνό, σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, χωρίς νερό, στέγη, φάρμακα, δεχόμενοι συχνά ρατσιστικές επιθέσεις.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε όλους τους μετανάστες
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αγώνα των 300 μεταναστών εργατών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που βρίσκονται σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ από 25 ΓΕΝΑΡΗ

ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1260596

...ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια.!
το μόνο που μπορώ να πω είναι πως, η ανθρώπινη μαλακία και απανθρωπιά δεν έχει όρια.(!)

γιατί όλοι αυτοί, εννοείται, πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν προσλαμβάνουν μετανάστες εργάτες για τις αποθήκες τους με μισθούς πείνας.!

αυτό που κάνω από το πρωί είναι να ενημερώνω τους πελάτες μου - έλληνες και αλλοδαπούς - για το αίσχος, προτρέποντάς τους παράλληλα να μποϋκοτάρουν τη συγκεκριμένη αλυσίδα supermarket...είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε ως άνθρωποι...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ DIA.!!!

...δοκιμάζουν την ανοχή και την αντοχή μας στην αυθαιρεσία...
ο ταξικός κοινωνικός πόλεμος έχει ξεκινήσει...
το συστήμα, μας θέλει φοβισμένους και άπραγους, ας μην τους κάνουμε τη χάρη...
χτυπήστε τα γουρούνια εκεί που πονάνε, στην τσέπη τους...
η αξιοπρέπεια προτάσσει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με κάθε μέσο!


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter