Είμαστε παντού

Την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συλλαλητήριο για την ίδια μέρα (5 Ιουνίου), από σεβασμό προς το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα των κοινωνικών διεκδικήσεων, ακυρώνονται όλες οι δράσεις από τις 11.00 ως τις 15.00 του Σαββάτου.

Η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας- Athens Pride, η οποία θα διεξαχθεί και φέτος στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 5 Ιουνίου, προγραμματίζεται πολλούς μήνες πριν όπως κάθε χρόνο. Ο προγραμματισμός αυτός εμπλέκει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ανθρώπους από Ελλάδα και εξωτερικό, από την οργανωτική επιτροπή, μέχρι τα ΜΜΕ που μας στηρίζουν και που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την ενημέρωση.

Την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ συλλαλητήριο για την ίδια μέρα (5 Ιουνίου), το οποίο τελικά θα γίνει στην πλατεία Κοτζιά στις 11.00 κατόπιν συνεννόησης με το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Ως εργάτριες κι εργάτες, άνεργοι, άνεργες, φοιτητές, φοιτήτριες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι και επαγγελματίες, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας των ενεργών πολιτών και πολιτισσών, συμπάσχουμε και συμμεριζόμαστε την ίδια αγωνία με όλη τη χώρα. Από σεβασμό προς το εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα των κοινωνικών διεκδικήσεων, ακυρώνουμε όλες μας τις δράσεις από τις 11.00 ως τις 15.00 του Σαββάτου. Στη ζοφερή κατάσταση της Ελλάδας του ΔΝΤ και της «Τρόικας», της αβεβαιότητας και της απογοήτευσης, ενώνουμε τη φωνή των δικών μας διεκδικήσεων με κάθε φωνή που αγωνίζεται ειρηνικά για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα.

Η ετήσια εκδήλωση υπερηφάνειας είναι για μας όμως ένα κομμάτι ζωτικής έκφρασης, με την οποία επιδιώκουμε την ορατότητά μας και το σεβασμό, πολεμώντας την επιπλέον διάκριση που υφιστάμεθα λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και κοινωνικού φύλου. Για το λόγο αυτό, κανονικά θα διεξαχθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος οι χαιρετισμοί, προγραμματισμένοι στις 17.00, η παρέλαση στις 18.00, καθώς και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις 20.00 και μετά.

Η περήφανη συμμετοχή μας στην πλατεία και στην πολύχρωμη παρέλαση, είναι ταυτόχρονα μια βαθιά πολιτική δήλωση. Την ημέρα περηφάνιας μετατρέπουμε την διαμαρτυρία μας σε γιορτή και τη διεκδίκηση σε αισιοδοξία.

Η οργανωτική επιτροπή

ΥΓ: κανονικά θα διεξαχθεί η ημερίδα την παραμονή, 4η Ιουνίου το απόγευμα, καθώς και το άφτερ πάρτυ στο Candybar.


15:00 - Live DJ set από
wave radio: Zerobank, Blueworks και
mind radio: The Emperor Vs Grybop

17:00 - Χαιρετισμοί από Ελλάδα και εξωτερικό

17:45 - parade opening act with TAMTA and DJ TAREQ

18:00 - ΠΑΡΕΛΑΣΗ - PARADE

19:45 - 00:00 Party & Live Show

DJ sets by RECKLESS, FO!, GEORGE SPILIOPOULOS,
ERWIN and more.

DRAG / DANCE shows by DRAG KING FEM SHOW from Paris,
ΚΟΥΚΛΕΣ, GAZAN’S, GO-GO dancers and more.

Live by VEGAS
Special guest: ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Concept – Καλλιτεχνική επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ

AFTER PRIDE PARTY στο Candy Bar Downtown
Ιερά Οδός 41, Γκάζι - Είσοδος: 12 € με ποτό. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Athens Pride.


http://www.lesbian.gr/scene.php?t=politics&id=192

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΑΣ
http://www.lesbian.gr/scene.php?t=politics&id=193

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ PRIDE ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
http://www.lesbian.gr/scene.php?t=politics&id=194


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter