Ο δήμος Θήβας «καθαρίζει» τα Προσφυγικά από... πρόσφυγες και μετανάστες

Με επιχείρημα «την προάσπιση της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων» του Προσφυγικού Συνοικισμού, ο δήμος Θήβας προχώρησε το τελευταίο διάστημα στην κατεδάφιση σπιτιών, στα οποία διέμεναν Πακιστανοί μετανάστες και πρόσφυγες αιτούντες πολιτικού ασύλου, χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση των ίδιων ή ιδιοκτητών των οικημάτων αυτών. Παράλληλα, προσωπικά αντικείμενα Πακιστανών φορτώθηκαν σε φορτηγά και πετάχτηκαν στη χωματερή. Περισσότερα από 120 άνθρωποι έμειναν άστεγοι, αλλά κανένας αρμόδιος δεν έδειξε να συγκινείται...

http://www.tvxs.gr/


...αυτή είναι η ειδήση...κι αυτός ο τρόπος που ο δήμος αποφάσισε να δείξει το "ανθρώπινο" πρόσωπό του.(!)

η είδηση, βέβαια, πέρασε στα ψιλά
σιγά, που θα ασχοληθούμε με ένα μάτσο εξαθλιωμένους βρωμιάρηδες...στο κάτω κάτω, αν, δεν τους αρέσει η φιλοξενία μας, ας, γυρίσουν στις πατρίδες τους...κανείς δεν τους κάλεσε εδώ...και για τ' άπλυτα αναρχοκομμούνια που τους υποστηρίζουν, έχω να πω το εξής: αν, τους αγαπάτε, να τους πάρετε σπίτι σας.!!!!

sic.(!)

μην μου πείτε ότι την παραπάνω φράση δεν την έχετε ακούσει πολλές φορές από τα ασπόνδυλα και τους όψιμους ελληναράδες;

είμαι σίγουρη, ότι την έχετε ακούσει...πώς, όμως, μπορείς να συζητήσεις με επιχειρήματα όταν απέναντί σου έχεις μπετόβλακες;
δεν μπορείς.!

διαβάζοντας την είδηση, διάβασα και το σχόλιο ενός αναγνώστη το οποίο θα παραθέσω αυτούσιο...όποιος καταλάβει, κατάλαβε...οι υπόλοιποι συνεχίστε να ψάχνετε εξιλαστήρια θύματα για τα χάλια μας.!!!


Υποβλήθηκε από Tormentor στις 8. Απρίλιος 2011 - 8:50. #495779

Όταν εκμεταλλευόμαστε την φθηνή , παράνομη και "μαύρη" εργασία των μεταναστών αυτοχαρακτηριζόμασθε φιλόξενοι...
Όταν τους στιβάζουμε σε υπόγεια ή σε ακατάλληλα σπίτια, τα οποία ουδείς θα μίσθωνε, θέλουμε να λεγόμασθε ανθρωπιστές.
Όταν διεκδικούν το δικαίωμά τους στη ζωή ζητούμε την απομάκρυνσή τους και αυτοχαρακτιριζόμασθε "νομοταγείς"...
Όταν διαμαρτυρυθούν τους κατηγορούμε ως "κλέφτες της δημοκρατίας του έλληνα πολίτη" και τότε ανακηρύσσουμε εαυτούς ως δημοκράτες!!
Τελικά ο μόνος χαρκτηρισμός που μας ταιρίαζει είναι "ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ"...
Ζητάμε "καθαρή" κοινωνία όταν εμεις οί ίδιοι την βρωμίσαμε, έχοντας διδαχθεί την ανευθυνοφοβία και την επίρριψη σε τρίτους. Κι όχι μόνο αυτό : Το άλλοθι ότι φταιν οι άλλοι, οι ξένοι, οι μετανάστες, ο γείτονας, εμποτίστηκε τόσο βαθεια μέσα μας, ώστε βλέπουμε παντού φαντάσματα κι απειλές ... κι "ο φόβος φυλάει τα έρμα" λέει ο λαός μας και "αποπροσανατολίζει, χαλιναγωγεί τις μάζες" συμπληρώνω εγώ.
Κι η συμπεριφορά μας αυτή, ο τρόπος σκέψης μας, έναντι "ΑΝΘΡΩΠΩΝ" στην αποκορύφωσή της φθάνει μέχρι το σημείο να ζητούμε να τους διαολοστείλουν "όταν δεν μας κάνουν" ή με το πρόσχημα της συσσώρευσης μεταναστών στην Ελλάδα (που όντως είναι πρόβλημα)ζητούμε την εξασφάλιση των δικών αμς δικαιωμάτων στην εργασία και την ελευθερία (κινήσεων????) σε τομείς και χώρους που δεν έχουμε επί μία 20ετία ασχοληθεί και κινηθεί!!! Γιατί η εικόνα τρομάζει και η ουσία παρασιωπείται από όλους μας!


Εγώ λοιπόν προτείνω σε όλους εμάς τους "αλτρουιστές διαμαρτυρόμενους δημοκράτες υπαρασπιστές αθρωπίνων δικαιωμάτων" για την κατάσταση με τους μετανάστες, αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, αντί να ζητούμε να δράσουμε.
Αντί να ζητάμε την αυτουργεία του κράτους να γίνουμε οι ίδιοι αυτουργοί και να αρχίσουμε με τα παιδιά των μεταναστών τα ανήλικα, τα βρέφη τους έφηβους.... Ας μπούμε λοιπόν μέσα στις "γιαφκες", να αντικρύσουμε τις συνθήκες ζωής τους, και μόνο τότε ας το πράξουμε εμεις... Στην ανάγκη όσοι δε καταλαβαίνουν ότι πρέπει να "ξεκουμπισθούν" τους σκοτώνουμε... πετάμε στις χωματερές το γάλα που αγόρασαν για τα παιδιά τους ή το ψυγειο που το διατηρεί, τους μαστιγώνουμε τα παιδιά μπροστά στα μάτια τους μέχρι να καταλάβουν ότι η κοινωνία μας πρέπει να μείνει "καθαρή" και να φύγουν!!!

Τί λέτε λοιπόν ? Ποιός από εσάς τους αναμάρτητους θα βάλει πρώτος τον λίθον? ...


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter