ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Αναλυτικότερα, στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας με θέμα "ενδεχόμενη κατάληψη Σχολείου" που κοινοποιείται μέσω των περιφερειακών διευθύνσεων ζητείται από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να πράξουν τα εξής: "Να αναφέρουν εγγράφως προς το Γραφείο Εκπαίδευσης" ότι το σχολείο τελεί υπό κατάληψη την ίδια ημέρα που εκδηλώνεται αυτή. "Να ενημερώσουν εγγράφως το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής ότι το Σχολείο τελεί υπό κατάληψη. Να ενημερώσουν τους γονείς των καταληψιών-μαθητών, που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του Σχολείου, ότι η ευθύνη για ό,τι συμβεί επιβαρύνει αυτούς, δεδομένου ότι οι μαθητές είναι ανήλικοι". Τέλος, δίνεται η εντολή, "την ίδια ημέρα ει δυνατόν να καλέσετε τους γονείς όλων των μαθητών σε σχολικό συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις".

πηγή: http://uhuru66.blogspot.com/

...έεεεεετσι! εμπρός ΠΙΙΙΣΩ!
όχι, μόνο οι καταλήψεις και οι εκδρομές.

προτείνω, επίσης: επαναφορά της πρωϊνής προσευχής.

ανάκρουση του εθνικού ύμνου με...:

παρελκόμενα, όπως: αίμα τιμή - χρυσή αυγή (να χαίρεται και ο χρυσοχουντίδης)

έχω μι' αδερφή, κουκλίτσα αληθινή. τη λένε βόρειο ήπειρο, την αγαπώ πολύ (να χαίρεται και ο καρατζαφύρερ, χέρι - χέρι πάνε. κι ο κατήφορος, συνεχίζεται.!)

ελλάς - ελλήνων - χριστιανών (να χαίρονται και τα μαύρα κοράκια, με πρώτο και καλύτερο τον Ανθιμο. ο άλλος, ο μελετηρός, απολαμβάνει; παράδεισο.!)

επαναφορά της ποδιάς με το λευκό γιακαδάκι. επαναφορά της λευκής κορδέλας για τα κορίτσια, που...απαραιτήτως θα φορούν φούστες οι οποίες θα καλύπτουν και τον αστράγαλο (να χαρεί και ο πάγκαλος. εμπνευσμένο μέτρο, του ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ παππού.!

Θ Ε Ι Κ Ο:

Τα κάλλη επί Παγκάλου: Ο δικτάτωρ αντιμετώπισε την άνοδο της flapper με τη διάταξη «Περί ορισμένου μήκους φουστών δεσποινίδων άνω των 12 ετών και κυριών κυκλοφορουσών εις δημόσια εν γένει μέρη και κέντρα» της 30ης Νοεμβρίου 1925, η οποία όριζε ότι το στρίφωμα «δέον να απέχη από του εδάφους 30 εκατοστά». Γι’ αυτό και τα όργανα της τάξης είχαν εξοπλιστεί με μεζούρες, με τις οποίες μετρούσαν το μήκος της φούστας των γυναικών στου Φιλοπάππου (όπως μας ενημερώνει το σχετικό λαϊκό άσμα) και αλλού.
πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11402&subid=2&pubid=7766844)

επαναφορά του πολυτονικού και των αρχαίων (να χαρεί και ο τζουτζούκος. ποιός ξέρει, αύριο, ίσως είναι ο επόμενος υπουργός παιδείας. ευκαιρία, να μάθει και ο ΓΑΠ ελληνικά.!)




...σε τί έτος ζούμε; χάθηκα!
για μια στιγμή, έκλεισα τα μάτια κι άκουσα μια φωνή να ουρλιάζει: ελληνίδες - έλληνες, η ελλάς........

...ΚΑΙ Ο Κ Α Τ Η Φ Ο Ρ Ο Σ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ...ΤΕΛΟΣ!!!



ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΩΡΑ

...παλιά λέγαμε: "ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΡΝΕΤΕ" ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;;;;

ζω για τη μέρα, που ΜΑΤΑΤΖΗΣ θα σαπακιάζει ΜΑΤΑΤΖΗ απεργό!!!!

φιλαράκι, τί λες να ετοιμαζόμαστε;

...αχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!! κόφτε μούρες τα SWAN, ένας κι ένας ούτε με casting να τους είχαν βρει!



ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter