Καμίνης...εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καρατζαführer.!!!

Υπέρ της εξεύρεσης νομοθετικής λύσης για τις διαδηλώσεις, ώστε να μην κλείνουν οι δρόμοι της Αθήνας και να επιδεινώνεται έτσι η ήδη βεβαρημένη οικονομική κατάσταση των εμπορικών καταστημάτων, τάχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, καλώντας τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους ψηφίζοντας ένα νόμο για τις συναθροίσεις.

Ο δήμαρχος Αθηνών υποστήριξε ότι ο ίδιος ποτέ δεν ήταν υπέρ της «δημοκρατίας του καναπέ», αλλά όλα, όπως τόνισε, πρέπει να γίνονται με μέτρο και με σεβασμό στη συνταγματική νομιμότητα. Ενημερώνοντας την Επιτροπή Περιβάλλοντος του Κοινοβουλίου ο Γιώργος Καμίνης ήχησε «καμπανάκι» για τον κίνδυνο μετατροπής πολλών περιοχών της Αθήνας σε «άβατα», επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο», καθώς «η κρίση της πρωτεύουσας έχει χαρακτηριστικά έκτακτης ανάγκης».
πηγή:http://tvxs.gr/

...μάλιστα, λες και λίγη μπόχα αναδυόταν από τα φασιστοειδή της κυβέρνησης και τα δεκανίκια της - Πάγκαλος, Λοβέρδος, Ραγκούσης, Παπουτσής, Καρατζαführer, Μίχαλος και σία - πλάκωσε κι ο δημοκράτης δήμαρχος.!

...και δε μας λες παληκάρι μου, έτσι για να μάθουμε κι εμείς, ποιός σου είπε ότι σου πέφτει λόγος εσένα για τις διαδηλώσεις μας; τέτοια σου μάθαιναν στον Συνήγορο του Πολίτη;

...κατά πως φαίνεται η παρουσία του Μιχαλολιάκου στο δημοτικό συμβούλιο επηρέασε τα μάλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα, φιλική συμβουλή: να το κοιτάξεις όσο είναι καιρός.

...οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι μαθαίνεις γρήγορα.!


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter