“Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου”



Στη Ρουμανία έχει μπεί εδώ και αρκετό καιρό το ΔΝΤ , με αποτέλεσμα ο κόσμος να λιμοκτονεί. Κανείς δεν περίμενε οτι θα φτάνανε σε σημείο να αυτοκτονούν μέσα στο Κοινοβούλιο την ώρα που μιλούσε ο πρωθυπουργός τους. Δείτε το video... (προσοχή σοκάρει)
Όλα αυτά έγιναν σήμερα το πρωί στο ρουμανικό κοινοβούλιο. Οι περικοπές που κάνει και η ρουμανική κυβέρνηση στο δημόσιο φαίνεται πως οδηγούν τους πολίτες σε ακραία φαινόμενα αφού πλέον δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθημερινά βρίσκονται σε απόγνωση. Έτσι και ο άνδρας αυτός, που είναι τεχνικός στην κρατική τηλεόραση της Ρουμανίας, δηλαδή δημόσιος υπάλληλος, δεν άντεξε άλλο να βλέπει τον μισθό του να μειώνετε. O Εμίλ Μποκ αποφάσισε να πέσει άνδρας, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, στο τραπέζι του διαλόγου της κυβέρνησης βρίσκονταν η πρόταση μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα. Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη, ενώ ο άνδρας λάμβανε ήδη τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα, φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφονταν: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".
Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι πριν πέσει από το μπαλκόνι, άκουσε τον άνδρα να φωνάζει: "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου". Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου με σοβαρά τραύματα, ενώ τελικά η συζήτηση στο κοινοβούλιο αναβλήθηκε και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στην μέρα.

ΔΕΝ σε θέλουν νεκρό!

Οι νεκροί ούτε δουλεύουν σαν σκλάβοι ούτε καταναλώνουν τίποτε.
Σε θέλουν ζωντανό, μικρό, φοβισμένο και ελεγχόμενο ανθρωπάκι.
Για να τους δουλεύεις και να κονομάνε,
για να καταναλώνεις όσα παρήγαγες και πάλι να κονομάνε.

Μην τους φοβάσαι!

Εχουν κάθε λόγο να σε - να μας - φοβούνται!

Εξ άλλου τι νόημα έχει το να ζήσεις μια ζωή σαν σκλάβος;
Χίλιες φορές να ζήσεις τη μισή αλλά λεύτερος!
Να ζήσεις σαν άνθρωπος, με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά.

Χίλιες φορές!

...δεν θα σας κάνω τη χάρη να φουντάρω.!!!!!!!


ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter