ΝΙΚΑΙΑ 5/7 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ/ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ...!




Σύντροφοι και φίλοι αύριο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στα χρυσαύγουλα ότι η Νίκαια ΔΕΝ θα γίνει Αγιος Παντελεήμονας...όλοι μαζί, έλληνες και μετανάστες ενωμένοι δείχνουμε στα καθάρματα τη ΔΥΝΑΜΗ μας και την ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ μας...έχουμε χρέος απένατι στην ιστορία της πόλης μας που πλήρωσε με το αίμα των κατοίκων της το ναζισμό να είμαστε ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στις 6:30 το απόγευμα...οι νικαιώτες ΔΕΝ θα επιτρέψουμε στα καθάρματα, στους μαχαιροβγάλτες χρυσαυγίτες να αλώσουν την πόλη μας...!


ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...!



ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΝΕΟΝΑΖΙ

Όλοι αύριο Πέμπτη 5 Ιούλη 6:30μ.μ. στην πλατεία Αγίου Νικολάου Νίκαια
Αντιφασιστικό/Αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και πορεία.
Το Σάββατο 23 Ιούνη στη Νίκαια ομάδα τραμπούκων νεοναζί της χρυσής αυγής έκαναν επέλαση στην πλατεία του Αγίου Νικολάου και απείλησαν μετανάστες που διατηρούν νόμιμα μαγαζιά ότι τους δίνουν διορία μιας βδομάδας για να τα κλείσουν αλλιώς....και αυτό το "αλλιώς" ξέρουμε όλοι πως μεταφράζεται...!
Η Νίκαια είναι η γνωστότερη λαϊκή συνοικία που αντιστάθηκε στην ναζιστική κατοχή (1941-1944). Η Νίκαια είναι και σήμερα, μία συνοικία φτωχών ανθρώπων, εργαζόμενων και ανέργων, Ελλήνων και μεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή είναι μία οργάνωση ναζιστική και εγκληματική που προσπαθεί με συμμορίτικη βία, απειλές και βρώμικη προπαγάνδα να χτυπήσει μετανάστες εργάτες, αριστερούς και δημοκράτες πολίτες. Η Χ.Α.παίζει τον ρόλο της εφεδρικής δύναμης στην κυβέρνηση των τραπεζιτών.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ
Δυναμικά και Οργανωμένα
Αντιφασιστικές/Αντιρατσιστικές Οργανώσεις, Συνδικάτα, Δημοτικές Κινήσεις, Κόμματα της Αριστεράς, Φορείς και Συλλογικότητες της πόλης, να δώσουμε ένα ηχηρό και δυναμικό μήνυμα: Η απειλή του φασισμού δεν αφορά ΜΟΝΟ τους μετανάστες αλλά ΟΛΟΥΣ μας.
• Να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
• Δουλειά στους άνεργους - Φορολογία στους πλούσιους
• Κανείς εργάτης ανασφάλιστος - Κανείς μετανάστης χωρίς χαρτιά
• Διάλυση των φασιστικών συμμοριών
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ




ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
hit counter
free web hit counter